20111210

ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...

Το κάνω συχνά..ξεκίνησε σαν παιχνίδι και μου αρέσει όλο και πιο πολύ.... Μπαίνω στη σελίδα της ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ και κάπου αριστερά υπάρχει ενας σύνδεσμος που λέγεται ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.
Τον πατάς και σε πηγαίνει όπου νάναι στην τύχη...σε μία από τις εκατομμύρια σελίδες του.
Και μπορεί να διαβάσεις από κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον , μέχρι το πιο άχρηστο πράγμα.
Πατάω....ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ
κι τι βγήκε

13η Μοίρα Ελαφρού Βομβαρδισμού
Η 13η Μοίρα Ελαφρού Βομβαρδισμού (13 MΕΒ) ήταν μία από τις τρεις πολεμικές μοίρες αεροσκαφών της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας, που έδρασαν στην Μέση Ανατολή, κάτω από Βρετανική Διοίκηση. Ήταν ο πρώτος στρατιωτικός σχηματισμός αμέσως μετά την Κατοχή της Ελλάδας από τον Άξονα (Απρίλιος-Μαϊος 1941).


Συνεχίζω το πάτημα

Οικία Σεφεριάδη


Η Οικία Σεφεριάδη, ένα από τα ιστορικά παλιά σπίτια της Αθήνας, βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Κυδαθηναίων αριθ. 9 στην Πλάκα, απέναντι από την εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (11ος-12ος αι.), γνωστής και ως «Σωτείρα του Κοττάκη».
Το τριώροφο αυτό μέγαρο χτίστηκε στη δεκαετία του 1920 και ανήκε στον Στυλιανό Σεφεριάδη (1873-1951), πατέρα του Γιώργου Σεφέρη και της Ιωάννας Τσάτσου.

και τελευταίο πάτημα ( απ όπου και η φωτογραφία ....)

Έντβιτζε Φένεκ

Η Έντβιτζε Φένεκ (24 Δεκεμβρίου 1948) είναι Ιταλίδα ηθοποιός, γνωστή με την συμμετοχή της σε δεκάδες ερωτικές κωμωδίες και μερικά από τα κορυφαία τζιάλι. Μετά από μια υπερεπιτυχημένη καριέρα στο σινεμά και ύστερα από την παρακμή του εμπορικού Ιταλικού κινηματογράφου στη δεκαετία του '80 πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές και παρουσιάζοντας τηλεοπτικές εκπομπές. Από τη δεκαετία του '90 διατηρεί επίσης δική της εταιρία παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου