20111202

Σοκ στο Ρέθυμνο από τη σύλληψη 49χρονου δάσκαλου για παιδεραστία

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ρεθύμνου η σύλληψη ενός εκπαιδευτικού για παιδεραστία.

Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο κρεβάτι με δύο ανήλικα αγόρια.
Σημειώνεται πως ο 49χρονος Ρεθυμνιώτης ήταν εδώ και αρκετούς μήνες στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών που γνώριζαν τη δράση του.
Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένες έρευνες τελικά ο εκπαιδευτικός έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών που τον συνέλαβαν μέσα στο σπίτι του.
Μάλιστα, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Είναι δε χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί δε μπόρεσαν να δουν καλά-καλά το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, αφού οι σκηνές κυριολεκτικά τους σόκαραν.
Έως τώρα οι αστυνομικού έχουν εξετάσει 5-6 παιδιά που επιβεβαίωσαν τα όσα είχαν περάσει με τον 49χρονο παιδεραστή , ενώ εξετάζονται και αρκετές ανάλογες περιπτώσεις και με άλλους ανήλικους που ενδεχομένως να είχε προσεγγίσει ο 49χρονος.
Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έχει προκαλέσει ισχυρό σόκ στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς ο άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός από το ότι ήταν δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ήταν και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου.
Πλέον αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις των Αστυνομικών Αρχών.
flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου